Creëer

Pak de

Voel

Identiteit

aandacht

De impact

Van doel naar glimlach!

Jouw (glim)lach, daar worden wij blij van! Dat betekend dat jij het beste van ons krijgt, want alleen het allerbeste zorgt voor aandacht met impact.

Jouw doel is ons doel;  wil je zichtbaar zijn, opvallen of de aandacht trekken? Wij geven jou een totaalpakket aan offline visuele communicatie, van ontwerp, productie tot montage. Hiermee bereiken we samen jouw doel,  met een glimlach!

Ongeduldig!? … We maken graag een afspraak met je voor een kop koffie op onze nieuw locatie. Bel 0495-652885. Tot snel!

Identiteit

Design met een doel

Jij krijgt onze volle aandacht

Ons doel is jouw doel. Jij wilt opvallen met jouw unieke, visuele identiteit. Dat doet goed design. Via voertuigreclame of een doordachte bewegwijzering. Of door een smoel aan je pand te geven. Wij zorgen ervoor dat je dat goed doet. Kortom, wij maken toffe dingen die werken!

Jij krijgt onze aandacht. Dáárom maak jij impact.

(pr)Interieur

Design met een doel

Interieurs; daar zijn wij sterk in. Die brengen wij naar een hoger niveau.

Een interieur moet iets doen; beleving creëren en soms letterlijk verbindingen leggen.

Sign-media én onze creativiteit zijn daar samen grenzeloos in.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

Karin van der Zanden

Aandacht

Don’t wait for the sign. Make it!

Wij richten ons op sign in de breedste zin van het woord. Alles wat jou zichtbaar maakt, is sign. Wij p(l)akken aandacht en realiseren zichtbaarheid wat betreft identiteit, sfeer, emotie.

Give the sign and people will follow. Ofwel; aandacht vragen is reactie krijgen. Het ei was er het eerst…

Impact

Titel

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Contact

Samen impact maken?